Witam, Szukam osób chętnych do pracy we francuskim XII-wiecznym zamku w którym znajdują się 4 pokoje gościnne. Nie jest to praca fizyczna, polega głównie na przygotowywaniu śniadań dla gości (kawa, herbata, sok, bagietka masełko i dżemik:P).
W zakres pracy wlicza się również sprzątanie w pokojach, udział w 1-dniowych targach win w aix-en-provence (w zamku znajduje się też rodzinna winnica) i czasem sprzedawanie win w tzw cave de degustation (może się to wydawać trudne, ale bazując na własnym doświadczeniu mogę powiedzieć że to nic strasznego). Praca oferowana jest w sezonie wakacyjnym, od 1 lipca do 31 sierpnia. Istnieje możliwość podzielenia tego okresu na 2 osoby, tj. jedna osoba mogłaby pracować, powiedzmy, od 1 lipca do 15 sierpnia a druga od tejże daty do 31 sierpnia. Warunki są bardzo w porządku, ma się swój własny pokój za który nie trzeba dodatkowo nic płacić, jak również i za jedzenie. Rodzina do której należy ten zamek jest naprawdę bardzo fajna.
Co do zapłaty, jest to 550 euro/msc + napiwki. Pracodawca zwraca również koszt podróży w jedną stronę z Polski do Francji autobusem (ja powiedziałem ze to 100 euro, nikt tego nie sprawdza). Wszystkich zainteresowanych pracą, oraz tych którzy chcieliby się dowiedzieć o niej czegoś więcej ,proszę o kontakt pod nr. gg 3914139 oraz poprzez e-mail na adres pkrzysiek89p[at]o2.pl
![]()
![]()
![]()