praca w nicei

+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: praca w nicei

Użytkownik

Domyślnie praca w nicei

poszukiwana dziewczyna aupair do starszego małzenstwa w nicei. wymagana komunukatywna znajomosc jez francuskiego badz angielskiego, czas pobytu do czerwca 2010 lub na caly rok.
    zainetersowane dziewczyny prosze o przysylanie cv lub krotkich opisow o sobie

Użytkownik

Domyślnie au pair nicea

Witam,

Nazywam sie Irmina Lankiewicz. Na początek napiszę coś o sobie.
    Mam 33 lata, mieszkam w Warszawie. Mam prawo jazdy (od 1997 roku). Nie ma żadnych nałogów i jestem w dobrej kondycji fizycznej. Interesuję się psychologią, lubię fotografować, czytać. Praktykuję jogę, lubię pływać, spacerować i jeździć na rowerze. Mam też poczucie humoru, jestem optymistką.
    Ukończyłam studia na kierunku stosunki międzynarodowe na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych na Uniwersytecie Warszawskim. Znam język angielski na poziomie średniozaawansowanym( mam certyfikat FCE) . Francuski znam na poziomie podstawowym (nauka w liceum), ale dużo rozumiem, bo odświeżam znajomość tego języka na kursie językowym.
    Jakiś czas temu podjęłam decyzję o zmianie miejsca zamieszkania i dlatego szukam pracy we Francji, z uwagi na urodę i klimat tego kraju. Chcę zmienić środowisko, poznać nowych ludzi, lepiej nauczyć się języka, zrobić coś pozytecznego.
    Lubię opiekować się ludźmi. Przez wakacje ( wzięłam 2 m-ce bezpłatnego urlopu) pracowałam jako au-pair w Chorwacji. Pracowałam dla polsko-chorwackiego małżeństwa, które ma 3 dzieci (dziewczynki) w wieku: 6 lat, 3 lata i roczek. Oprócz tego zajmowałam się domem ( gotowanie, sprzątanie, pranie, zakupy). W tym okresie większość czasu spędziliśmy nad morzem, na wyspie Krk, gdzie ci państwo mają domek letniskowy. Bardzo mile wspominam ten czas i uważam, że sprawdziłam się w tej roli.
    Lubię także zajmować się domem ( choć wiem, że to niektórym wydaje się dziwne, ale mnie sprzątanie relaksuje, dbać o dom, robić zakupy, gotować.
    Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani moją ofertą lub macie jakieś pytania proszę o kontakt.
    Mam kilka pytań, więc będę wdzięczna za odpowiedz.
    1. Jak nazywają się ci państwo? W jakim są wieku i kondycji fizycznej?
    2. Jakie są obowiązki?
    3. Jaki czas pracy?
    4. Czy zamieszkanie i wyżywienie jest zapewnione?

Pozdrawiam serdecznie
    Irmina Lankiewicz

Cytat Napisał olcia Zobacz post
    poszukiwana dziewczyna aupair do starszego małzenstwa w nicei. wymagana komunukatywna znajomosc jez francuskiego badz angielskiego, czas pobytu do czerwca 2010 lub na caly rok.
    zainetersowane dziewczyny prosze o przysylanie cv lub krotkich opisow o sobie

+ Odpowiedz na ten temat