Witam, poszukuję naprawdę dobrego i sprawdzonego specjalisty w zakresie laryngologii/stomatologii - kogoś od "rzeczy niemożliwych", z którymi lekarze do tej pory nie umieli sobie poradzić. Generalnie chodzi o ogromne problemy z zatokami, podejrzewam przewlekłe zapalenie, które uniemożliwia normalne funkcjonowanie i pracę z powodu okropnego, promieniującego, przewlekłego bólu, który ciągle mi towarzyszy - problem ciągnie się już od ponad roku, chodzę od lekarza do lekarza, prześwietlenia, tomografy, doraźne pomoce, ale na dłuższą metę wszystko bezskuteczne.
Bardzo proszę o polecenie kogoś, kto mógłby mi pomóc w tej sytuacji, najlepiej w okolicach Paryża, ale jeśli znają Państwo kogoś nieco dalej - dojadę, byleby ten ktoś był pomocny, bo nie mam już siły żyć, dosłownie....
Co bardzo ważne - nie mówię w języku francuskim, w pracy posługuję się językiem polskim i angielskim, jednak w takiej sprawie wolałabym skonsultować się z lekarzem mówiącym w Naszym ojczystym języku, obawiam się, że mogę czegoś nie zrozumieć w przypadku angielskiego, to jednak dość specjalistyczne słownictwo.
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
Vesa![]()