+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Like Tree1przydatne posty
  • 1 Post umieszczony przez kundzia

Temat: mobile - komorka

Użytkownik iFrancja.fr

Domyślnie mobile - komorka

Czy moglby mi ktos pomoc w wyborze zakupu komorki? Oczywiscie sans engagement, znaczy bez abonamentu. Do tej pory uzywalam Samsunga (zwanego uroczo szajsung) i bylam zachwycona. W ciagu 4 lat 3 razy utopilam go w przerozmaitych plynach - javel tez mial swoj udzial i... szajsung dzialal. Niestety od jakiegos czasu zaczyna "siadac" ekran i postanowilam zmienic. Potrzebuje Waszych porad. Telefon ma miec radio - to podstawa w cenie do 100 euro (Jak mam go nadal topic to nie bede szalec), no i nie "klapkowy", bo natychmiast urwe klapke i po ptakach.
    Zastanawiam sie nad Wave 533 Noir AZERTY (no bo i azer w nazwie ) ale tak serio, to mial ktos kontakt z takim telefonem? Wiem, ze kosztuje nieco wiecej niz 100 ale jesli... to kto wie...
    CZEKAM

Użytkownik iFrancja.fr Avatar kundzia
    Wpisy
    13

Domyślnie

Azer ja Ci polecam stare, sprawdzone NOKIE. Ja mam model 1600 i zadna nowosc go nie jest w stanie zastapic.
    azer uważa że ta wiadomość jest przydatna.

Użytkownik iFrancja.fr

Domyślnie

Heh... Dzieki. Moja pierwsza komorka to wlasnie Nokia - wpadla do czystej wody i ekran wytrzymal ledwie tydzien i padl. Oczywiscie kupilam kolejna Nokie i mam ja do dzis, dziala a jakze ale jako budzik. Niestety mam zwyczaj trzymania komorki w kieszeni i wtedy "cudownie" sie odblokowuje i wydzwania sobie do roznych osob, wysyla SMSy, no w ogole jest taka samodzielna, ze kiedy "zezarla" mi ponad 30€ na ta samodzilnosc, wkurzylam sie i kupilam Samsunga z rozsuwana klapka, co chroni przed nadmierna samoobsluga. No i dzialal ponad 4 lata (uwazam, ze to sukces, zwazywszy moje sklonnosci do kapania telefonow ), dlatego teraz chcialabym trzymac sie tej marki a radio jest wrecz niezbednym elementem, bo sobie lubie sluchac w pracy.

Użytkownik iFrancja.fr

Domyślnie

Kupilam wczoraj Samsung Galaxy Y, i jest super fajowa. Latwa w obsludze ma mase ulatwien typu: glosowe zapisywanie, pismo reczne, i nowosc - klawisz swype, czyli jezdzisz paluchem po literach skladajacych sie na dane slowo a jesli nawet zrobisz to nieprecyzyjnie, to program wyswietla kilka slow do wyboru. Nie wspomne o takim drobiazgu jak radio, GPS, czy internet. No i fotki wychodza tez calkiem niezle mimo zaledwie 2 Mp.
    No to sie wychwalilam. Ma jeszcze mase innych cudow niewidow ale trzebaby skory wolowej, by to wszystko spisac

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia