Jestem 21 letnim mężczyzną szukającym pracy jako osoba fizyczna. Jestem zainteresowany posadą kucharza lub też pomocy kuchennej. Jestem sumienny, punktualny, szybko nawiązuje znajomości, szybko się uczę powierzonych mi zadań, mam szacunek do pracy.
WYKSZTAŁCENIE:
1994/1995-2000/2001- Szkoła Podstawowa im. Świętej Jadwigi w Świerklanach Dolnych
2001/2002-2003/2004 – Gimnazjum nr.2 im. Karola Miarki w Świerklanach Dolnych
2004/2005-2007/2008 - Zespół Szkół Ekonomicznych w Wodzisławiu Śląskim Profil: Technikum Gastronomiczne
2008/2009 – do nadal Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych w Cieszynie kierunek: filologia francuska
DOŚWIADCZENIE:
2006-2008 - praktyki zawodowe miesięczne w październiku
2006 i styczniu 2008 w Publicznym Przedszkolu w Świerklanach Dolnych – POMOC KUCHENNA
2006-2008 – praktyki zawodowe jeden dzień w tygodniu przez rok szkolny
2006/2007 – Publiczne Przedszkole w Świerklanach Dolnych,
2007/2008 – Restauracja „Leśniczówka” w Wodzisławiu Śląskim – POMOC KUCHENNA
Ukończyłem szkołę średnią w Zespole Szkół Ekonomicznych w Wodzisławiu Śląskim na kierunku Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego. Doskonale radzę sobie z trudnymi sytuacjami. Umiem posługiwać się komputerem, szczególnie dobrze znam program Word. Potrafię swobodnie porozumiewać się w języku francuskim.
Odbywałem praktyki zawodowe. Do moich obowiązków należało przygotowanie stanowiska pracy, obróbka surowców, mycie naczyń kuchennych jak i stołowych, przygotowanie pół-produktów, przestrzeganie zasad BHP, szacunek do stanowiska pracy oraz szacunek do pracy.
Moje dotychczasowe doświadczenia zawodowe nauczyły mnie odpowiedzialności. Należę do osób sumiennych. Potrafię samodzielnie wykonywać powierzane mi zadania. Jestem w pełni dyspozycyjny w okresie od 1 lipca do września włącznie 2009r.(przerwa wakacyjna na uczelni). Bardzo pragnę wyjechać do pracy we Francji gdyż obecnie studiuję filologię francuską i była by to ogromna szansa na poprawienie mojej wiedzy na temat kultury, zwyczajów, obrzędów danego regionu.